Galactic Alliance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ultimate Alliance for a United Galaxy

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sinema

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
YazarMesaj
Mandalore
Mandalore
Mandalore
Mandalore

Erkek

Char Info
Race: Mandalorian
Credits: 197000
Level:
Sinema - Sayfa 7 Left_bar_bleue20/21Sinema - Sayfa 7 Empty_bar_bleue  (20/21)

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePaz Ara. 14, 2008 4:09 pm

zafere kaçış mı olurmuş hiç.. Gavur icadı

Zafere Osmanlı tokadıylan Allah ne verdiyse.. wtf? noluyo lan bana asfasgsdf

Dünyanın durduğu gün filminin vizyona geliş zamanı abimin askere gidişi gününe denk geldi. "sen askere gidiyon diye dünya durmuş lan" vs.. epey geyiğini çevirdik filmin asgfad ama ne filmi ne de filmle ilgili herhangi bir şey izlemedim, rastlamadım.
Mst. Marcus Cornelius
Grand Master of the Jedi
Grand Master of the Jedi
Mst. Marcus Cornelius

Erkek

Char Info
Race: Human
Credits: 200000
Level:
Sinema - Sayfa 7 Left_bar_bleue21/21Sinema - Sayfa 7 Empty_bar_bleue  (21/21)

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ara. 15, 2008 9:47 am

indirdim filmimizi. bu aksam işten gelince bi patlatasım war onu Very Happy özlemişm len. baya oldu o filmi izleyeli.. baya hatta Very Happy
https://galacticalliance.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ara. 15, 2008 11:14 am

Valla Dünyanın Durduğu Gün die film var ona gidicem 1951 bi aralar yapılmış bilim kurgu aksiyon felan özeti;
Washington D.C'de sıradan bir gün yaşanırken,içinde uzaylı Klaatu ve onun birçok güce sahip robotu Gort'u taşıyan bir UFO şehrin tam ortasına iniş yapar.UFO'nun içinde çıkan Klaatu ve Gort,yeryüzüne barış getirmek için görevlendirilmişlerdir.Ancak gezegenler arası bir barış için belki de yeryüzünü yok olması gerekmektedir.Klaatu,yeryüzü için hala umut olduğunu düşünürken,ordu tarafından yok edilir.Bu nedenle robotu Gort,daha sert ve agresif tedbirler almak zorunda kalır.Filmde Reeves Klaatu'yu canlandırırken,Jennifer Connelly ise onun yeryüzünde tanışacağı bilim insanlarından Helen Benson'ı oynuyor.
Mandalore
Mandalore
Mandalore
Mandalore

Erkek

Char Info
Level:

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ara. 29, 2008 4:56 pm

gittim dünyanın durduu güne geçen hafta. Beğenmedim walla, arklardan biri uyudu hatta mışıl mışıl.
Misafir
Misafir

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 4:39 pm

Tavsiye

Aramızda Casus Var
isimli filmi kesinilkle izlemeyin.
Misafir
Misafir

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 5:18 pm

Ben Arog'a gittim güzel di yavv aklıma geldikçe haal gülüm yaa Very Happy
Mandalore
Mandalore
Mandalore
Mandalore

Erkek

Char Info
Level:

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 5:44 pm

Stalkout demiş ki:
Tavsiye

Aramızda Casus Var
isimli filmi kesinilkle izlemeyin.

kadro güzel aslında ama Rolling Eyes
Misafir
Misafir

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ocak 05, 2009 7:20 pm

İşte tek sorun da herkes kadro iyi diye gidiyor fakat komedi denilen birşey yok.
Mandalore
Mandalore
Mandalore
Mandalore

Erkek

Char Info
Level:

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 10:32 am

Abicim bu "Form the Wreckage" nası bi st dir yaa, Mass Effect rulazz

Yes Man i lise tayfasıyla izlemek için evden çıkacam birazdan. Jim Carrey de rulazz
Mandalore
Mandalore
Mandalore
Mandalore

Erkek

Char Info
Level:

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 3:17 pm

yes man güzel filmdi. Tipik Jim Carrey filmi. Onun oynaması için yazılmış hatta. Tavsiye ederim hala vizyondaysa.

3 boyutlu bi gerilim filmine gittim geçenlerde. Rezil filmdi asgasd ama 3 boyut olması vesilesiyle izlemeye değerdi.

Recep İvedik 2, ilk filmin yarısı kadar bile komik değildi. Arog dan daha fazla güldüm orası ayrı konu. Ama yeni nesil türk komedyenler seri film çekme konusunda iyi değillermiş demekki. Artık tescillendi bu benim gözümde.
Misafir
Misafir

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 3:28 pm

En sonunda yapılan espri gözümde filmi biraz kurtarmayı başardı, ama ilkinden çok daha kötüydü, orası kesin. Üçüncü filmin çekileceği ise kesin oldu zaten, konuda az çok belli bence.
Mandalore
Mandalore
Mandalore
Mandalore

Erkek

Char Info
Level:

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 3:45 pm

asgadsa sandıktan çıkan zavazingo di mi (no spoiler) ASGFAGFASD harbiden bombaydı o

3. filmin konusu nası belli lan? evlenmeye mi kasacak?
Misafir
Misafir

Sinema - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Sinema   Sinema - Sayfa 7 Icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 4:12 pm

Haa evet o xD

bence evet, üçüncü görevi yapamadım diye içinde kalacak(no spoiler xD) sonra aramaya çalışacak, ama uyan birisini bulamayacak sonra Sibel ve annesiyle karşılaşacak, anneside artık Recep ünlü ve zengin olduğu için kızı onula evlendirmek isteyecek... vs.

tabi bu benim filmden çıkmamla otobüse binmem arasındaki zaman zarfında yazdığım senaryo xD resmi birşey bilmiyorum yane

Sinema
7 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7