| Sinema | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mandalore Mandalore
Char Info Race: Mandalorian Credits: 197000 Level: (20/21)
| Konu: Geri: Sinema Paz Ara. 14, 2008 4:09 pm | |
| zafere kaçış mı olurmuş hiç.. Gavur icadı
Zafere Osmanlı tokadıylan Allah ne verdiyse.. wtf? noluyo lan bana asfasgsdf
Dünyanın durduğu gün filminin vizyona geliş zamanı abimin askere gidişi gününe denk geldi. "sen askere gidiyon diye dünya durmuş lan" vs.. epey geyiğini çevirdik filmin asgfad ama ne filmi ne de filmle ilgili herhangi bir şey izlemedim, rastlamadım. | |
|
| |
Mst. Marcus Cornelius Grand Master of the Jedi
Mesaj Sayısı : 1401 Yaş : 39 Nerden : Human Kayıt tarihi : 17/11/07
Char Info Race: Human Credits: 200000 Level: (21/21)
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Ara. 15, 2008 11:14 am | |
| Valla Dünyanın Durduğu Gün die film var ona gidicem 1951 bi aralar yapılmış bilim kurgu aksiyon felan özeti; Washington D.C'de sıradan bir gün yaşanırken,içinde uzaylı Klaatu ve onun birçok güce sahip robotu Gort'u taşıyan bir UFO şehrin tam ortasına iniş yapar.UFO'nun içinde çıkan Klaatu ve Gort,yeryüzüne barış getirmek için görevlendirilmişlerdir.Ancak gezegenler arası bir barış için belki de yeryüzünü yok olması gerekmektedir.Klaatu,yeryüzü için hala umut olduğunu düşünürken,ordu tarafından yok edilir.Bu nedenle robotu Gort,daha sert ve agresif tedbirler almak zorunda kalır.Filmde Reeves Klaatu'yu canlandırırken,Jennifer Connelly ise onun yeryüzünde tanışacağı bilim insanlarından Helen Benson'ı oynuyor. |
|
| |
Mandalore Mandalore
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Ara. 29, 2008 4:56 pm | |
| gittim dünyanın durduu güne geçen hafta. Beğenmedim walla, arklardan biri uyudu hatta mışıl mışıl. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Ocak 05, 2009 4:39 pm | |
| Tavsiye Aramızda Casus Var isimli filmi kesinilkle izlemeyin. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Mandalore Mandalore
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Ocak 05, 2009 5:44 pm | |
| - Stalkout demiş ki:
- Tavsiye
Aramızda Casus Var isimli filmi kesinilkle izlemeyin. kadro güzel aslında ama | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Ocak 05, 2009 7:20 pm | |
| İşte tek sorun da herkes kadro iyi diye gidiyor fakat komedi denilen birşey yok. |
|
| |
Mandalore Mandalore
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Ocak 19, 2009 10:32 am | |
| Abicim bu "Form the Wreckage" nası bi st dir yaa, Mass Effect rulazz
Yes Man i lise tayfasıyla izlemek için evden çıkacam birazdan. Jim Carrey de rulazz | |
|
| |
Mandalore Mandalore
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Şub. 16, 2009 3:17 pm | |
| yes man güzel filmdi. Tipik Jim Carrey filmi. Onun oynaması için yazılmış hatta. Tavsiye ederim hala vizyondaysa.
3 boyutlu bi gerilim filmine gittim geçenlerde. Rezil filmdi asgasd ama 3 boyut olması vesilesiyle izlemeye değerdi.
Recep İvedik 2, ilk filmin yarısı kadar bile komik değildi. Arog dan daha fazla güldüm orası ayrı konu. Ama yeni nesil türk komedyenler seri film çekme konusunda iyi değillermiş demekki. Artık tescillendi bu benim gözümde. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Şub. 16, 2009 3:28 pm | |
| En sonunda yapılan espri gözümde filmi biraz kurtarmayı başardı, ama ilkinden çok daha kötüydü, orası kesin. Üçüncü filmin çekileceği ise kesin oldu zaten, konuda az çok belli bence. |
|
| |
Mandalore Mandalore
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Şub. 16, 2009 3:45 pm | |
| asgadsa sandıktan çıkan zavazingo di mi (no spoiler) ASGFAGFASD harbiden bombaydı o
3. filmin konusu nası belli lan? evlenmeye mi kasacak? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sinema Ptsi Şub. 16, 2009 4:12 pm | |
| Haa evet o xD bence evet, üçüncü görevi yapamadım diye içinde kalacak(no spoiler xD) sonra aramaya çalışacak, ama uyan birisini bulamayacak sonra Sibel ve annesiyle karşılaşacak, anneside artık Recep ünlü ve zengin olduğu için kızı onula evlendirmek isteyecek... vs. tabi bu benim filmden çıkmamla otobüse binmem arasındaki zaman zarfında yazdığım senaryo xD resmi birşey bilmiyorum yane |
|
| |
| Sinema | |
|